Inspiroiva Kotitapetti sarjakuvapiirtäjän työtilaan

Sarjakuvien piirtäminen on luovaa työtä, jossa on tärkeää päästää luovuus valloilleen ja keskittyä täysillä kulloinkin käsillä olevaan työhön. Inspiroivilla työtiloilla on keskittymisen kannalta suuri merkitys. Upeat tapetit auttavat luomaan sarjakuvapiirtäjän työtilaan halutun kaltaista tunnelmaa, joten kannattaa tutustua verkosto löytyviin upeisiin tapettivalikoimiin. Yksi upeimmista tapettivalikoimista löytyy Kotitapetti-nimisestä verkkokaupasta, joten tapettien maailmaan tutustuminen kannattaa aloittaa Kotitapetin valikoimista!

Miksi Kotitapetti?

Suosittu Kotitapetti tarjoaa sarjakuvapiirtäjälle upean valikoiman erilaisia tapetteja, jotka ovat vain muutaman klikkauksen päässä. Erilaisten vaihtoehtojen vertaileminen ja tuotteiden ostaminen on Kotitapetilla tehty todella helpoksi, joten Kotitapetin valitseminen säästää sarjakuvapiirtäjän aikaa ja vaivaa. Näin hänelle jää tavallista enemmän aikaa keskittyä käsillä olevaan sarjakuvaprojektiin. Tapettikauppojen helppous on suuri helpotus silloin, kun käsillä on aikaa vievä projekti, joka tuntuu imevän kaiken taiteilijan ajan ja jaksamisen!

Millainen tapetti työtilaan?

Riippuu ihan sarjakuvapiirtäjän omista toiveista ja työskentelytavoista, millainen tapetti sopii parhaiten hänen työtilaansa. Osa piirtäjistä suosii erityisen rauhoittavia kuoseja, kun taas osa toivoo tilaansa mahdollisimman energistä tunnelmaa. Jos tilaan toivotaan rauhoittavaa tunnelmaa, kannattaa suosia rauhoittavia värejä tai esimerkiksi rauhoittavaa luontoteemaa. Esimerkiksi vihreä väri koetaan usein rauhoittavana värinä ja on yksi hyvä vaihtoehto sellaisiin tiloihin, joihin toivotaan rauhallista tunnelmaa. Voit selata vihreitä tapetteja niiden värin perusteella. Esimerkiksi Dahlia Garden -nimisessä tapetissa on kauniita kukkia vihreällä pohjalla, samoin upeassa ja rauhoittavassa Nocturne-tapetissa.

Keltainen väri koetaan usein aivan päinvastoin eli hyvin energisenä värinä. Jos tiloihin toivotaan energiaa tuovaa tunnelmaa, kannattaa valita keltaisia tapetteja. Upeita keltasävyisiä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Hip Rose, Påsklilja ja PIP 2016. Lasten sarjakuvia piirtävä taiteilija saattaa toivoa työtilaansa aiheeseen johdattelevaa tapettia, jolloin esimerkiksi keltasävyinen Magic Forest -tapetti on upea vaihtoehto.

Yksi hyvä vaihtoehto ovat valokuvatapetit, jotka voi teettää jopa omista valokuvista. Ehkäpä sinulta löytyy jokin sarjakuviin tai niiden piirtämiseen liittyvä erityisen mieleinen valokuva, jonka haluaisit ikuistaa työtilasi seinälle. Tällöin kannattaa harkita valokuvatapetin teettämistä tästä kuvasta. Myös valokuvatapettien tilaaminen onnistuu helposti Kotitapetilta, sillä voit ladata toivomasi kuvan Kotitapetin valokuvatapettityökaluun, minkä jälkeen pääset antamaan seinäsi mitat. Kuvaa on mahdollista vielä tässä vaiheessa rajata kehystä siirtelemällä. Kun klikkaat valitsemaasi kuvaa, voit siirtää kehystä sen yllä sekä asettaa kehyksen toivomaasi kohtaan. Kotitapetin näppärä työkalu ohjaa sinut vaihe vaiheelta luomaan unelmiesi valokuvatapetin omasta valokuvastasi.

Tarvittaessa Kotitapetin ammattigraafikko voi käsitellä valitsemaasi kuvaa sekä muokkaamaan sitä, jotta se vastaa mahdollisimman hyvin tarpeitasi ja sopii mahdollisimman hyvin työtilasi seinälle. Tarvittaessa Kotitapetti tarjoaa puhelimitse myös maksutonta neuvontaa kuvatapettien luomisessa. Etenkin valokuvatapettien kohdalla riittää usein, että vain yksi työhuoneen seinä tapetoidaan näyttäväksi tehosteseinäksi ja huoneen muut seinät maalataan rauhallisilla, tapetin väreihin sopivalla maalilla. Näin lopputulos on tasapainoinen, eikä siitä tule liian räikeää!